Cart 0

Wawa Cosmetics Glam Raya edition

RM 79.90

Wawa Glam Raya ni khas untuk uols yang nak nampak natural tapi gojes. Daily makeup sangat sesuai tau.

Lipmatte duo satu nude dan satu bold, uols boleh pilih dan tukar bila-bila masa jer.

Blusher peach sesuai untuk kebanyakan kukit, tak nampak pipi terlampau merah, natural jerr.

Eyeshadow coklat ni memang sesuai nak bagi nampak mata menyerlah, boleh guna untuk shading hidung jugak tauu!

Highlighter pun ada skali untuk calit pada tulang pipi bagi naik sikit, dan bagi glowing efek pada hidung dan dahi.

Perfume dua botol yang tahan lama dan wangi giler tu konfem nanti ramai yang jeling-jeling, especially suami. Duk rumah pun wangi, memang suami makin sayang