Cart 0

Wawa Cosmetics EE cushion 2 in 1

RM 59.00

ALAMAK! SUAMI TETIBE AJAK DATING PULAK, ADUI TAKKAN NAK KELUAR DENGAN MUKA TAK SIAP NI
.
Suami cakap ehh takpe yang, saya okay je awak dah cantik dah tu. Elehh, kita ni pompuan tau, mana boleh keluar muka pucat macam ni, tak konfiden lah. Lagipun nak jaga air muka suami jugak kan??
.
Good news! Dengan 2 in 1 ee cushion dan concealer ni, sis dah tak perlu fikir panjang dah. Terus grab and go jer! Boleh dab dab dalam kereta tau, 15 saat siap.
.
Yang lagi best, parut dan eyebag tu boleh cover dengan concealer tau. Senangnya tak perlu nak grab banyak-banyak items kan? Dengan 3 in 1 ee cushion ni pun dah cukup